Pepparkakspannacotta

Pannacotta är en av mina favoritefterrätter. Det bästa med den är att du kan smaksätta den med lite vad som passar efter säsong eller högtid. Den här med pepparkakskrydda passar perfekt att bjuda på i jul.

Jag gillar att göra dem små, då blir de lagom söta och inte för mäktiga. Har gått över helt till att använda gelésocker, vilket är mycket smidigare än gelatinblad.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook för att inte missa några uppdateringar! 

Pepparkakspannacotta
Pepparkakspannacotta

Pepparkakspannacotta

2-3 små portioner
2 dl mellangrädde
½ dl gelésocker
1 tsk pepparkakskrydda

GÖR SÅ HÄR: Blanda alla ingredienser i en kastrull, koka upp och låt koka under lätt omrörning i en halv minut. Fördela i glas och ställ att svalna, så att pannacottan stelnar. Garnera eventuellt med lingon eller söndersmulade pepparkakor.

Lämna en kommentar