Ugnsgratinerad korv med bröd

Du har väl inte missat att det är ”Varmkorvens dag” idag? Måste därför dela detta recept som lyfter korv med bröd till nästa nivå! Du förstår ju varför du måste testa?? Lyxa gärna med ett glas bubbel till om du har semester.

Ugnsgratinerad korv med bröd

4 personer
4 st tjocka grillkorvar (valfri smak)
4 st Brioche korvbröd (Garant)
Ketchup
Senap
Hackad rödlök
Bostonsquash – RECEPT här! (eller bostongurka)
1 dl riven ost
4 msk rostad lök
Hackad persilja

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft, alternativt 200 grader över- och undervärme.
  2. Lägg korven i var sitt bröd och ställ i en passande ugnsform, så att de kan stå utan att ramla omkull.
  3. Ringla över ketchup och senap.
  4. Strö över rödlök, bostonsquash och ost och ställ in mitt i ugnen ca 20 minuter. Håll koll och ta ut den innan den får för mycket färg.
  5. Ta ut och dekorera med rostad lök och hackad persilja!

Inspirationen kommer härifrån.

Lämna en kommentar