Crostini med burrata

Har snöat in på burrata. Det är ju sååå gott!! Innan middagen gjorde jag den här aptitretaren. Gjorde mig för lite extra och semitorkade körsbärstomater till garnering. Det tar ju lite tid (2 h), men har man bara tiden så sköter de sig själva i ugnen.

Crostini med burrata

12-15 st
1/2 ask cocktailtomater
1/2 förpackning crostini naturell
1/2 burk Zeta créme av soltorkade tomater
1 frp burrata
Salt
Färsk basilika
Pumpakärnor

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 125 grader. Skölj tomaterna, halvera dem och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper (kärnhuset upp). Torka dem i ca 2 timmar. De ska bli lite skrumpna. Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden, då rinner saften ut lättare.

Bred ut en klick tomatkräm på varje crostini. Dela burratan med en gaffel och lägg upp på bröden. Garnera med en halv cocktailtomat, basilika och pumpakärnor.

Lämna en kommentar