Från det ena till det andra

De senaste dagarna har bara gått i ett. Först besök av vänner från Sunne (inlägg om det kommer senare), sedan bortbjudna på middag och idag startade Mid Nordic Cup i Timrå.

Här hängde vi alltså igår kväll, hos Ola, Malin, Elsa och Ebbe. Fick smaka hemgjord risotto för första gången. Supergott. I den här var det sparris och champinjoner. Till fick vi grillad lammytterfilé, chevrésås och sallad. Så gott alltihopa!

Jag körde, så hem sent därifrån och sedan upp tidigt för Mid Nordic Cup som startade för tjejer idag. Stellas lag vann sina tre matcher. Superduktiga var dom. Imorgon väntar två matcher till innan slutspel på lördag. Tim börjar imorgon och har slutspel på söndag.

Mellan andra och tredje matchen hade vi några timmar att slå ihjäl, så då åkte vi och hälsade på min kusin Cicci på Alnön. Vi ses så sällan, så det var mysigt att vi fick till en dejt.Lämna en kommentar