Sötaste sandalerna

Gjorde världens klipp häromdagen. Surfade runt efter ett par bruna lära gå-sandaler till Milly. Hittade dessa från Bobux till halva priset. Visst är de söta? Fredag 17 juni drar den riktiga sommarrean igång, så håll utkik!

Lära gå-sandaler från Bobux

Sandalerna har en anatomisk form unikt anpassad för små barn som håller på att lära sig gå. Kollektionen som heter Step up är designad för att ta särskild hänsyn till den runda formen som fötter har i detta utvecklingsstadie.

Lära gå-sandaler från Bobux

Lära gå-sandaler från Bobux

Ikväll åt vi middag hos grannarna Ulrika, Pontus och Jamie. De fixade hamburgare och vi efterrätt och dryck. Enkelt och jättemysigt. Perfekt att ha nära hem när det var läggdags för de små.

Ulrika

Milly1-72px

Linda-72px

Lämna en kommentar