Slut på föräldraledigheten

Igår var sista dagen på min långledighet med Milly. Det kändes ändå helt ok att gå till jobbet idag. Värmde upp igår med sommaravslutning och grillning på Sälsten med kollegorna.

Det jag kommer att sakna mest är alla dagar vi bara softat, myst och kramats i soffan, skratten, timmarna i lekparken, promenaderna och böckerna vi läst.

Milly-Jamie-600

Kommer också sakna de stunder som vi hängt med de här sköningarna, Ulrika och Jamie. Är så glad och tacksam att vi hittat varann under det här året. Att sedan få veta att Milly och Jamie ska gå på samma avdelning på förskolan känns så roligt <3

Milly-Jamie1-600 Milly-Ulrika-600 Milly-Jamie2-600

Till er som funderar på en sladdis, kör bara. Det har varit kul med en ny familjekonstellation som rört om lite i grytan. Vardagen har förändrats, men bara till det bättre. Trodde inte det var möjligt, men kärleken till barnen och till varann har blivit ännu starkare.

Lämna en kommentar