Ny månad = ny överraskning

Gårdagen var en riktigt bra dag. Först var jag och Milly hos Johanna och Axel och fikade. Vi har försökt få till en dejt hur länge som helst och äntligen passade det. Milly sov visserligen hela tiden i vagnen ute, men jag och Johanna hann dricka både en och två koppar kaffe och prata om allt som hänt sedan vi träffades sist.

Sedan var det vårmöte med golfklubben. Jag och två till tjejer från styrelsen presenterade ett förslag om hur vi ska få fler tjejer att spela. Vi fick väldigt bra respons, så det var kul. 22 maj blir det premiär för Ladies Cup.

Inte nog med det. I brevlådan låg månadens Glossybox. Blev lika glad och överraskad den här gången. Medan Stella öppnade hängde jag, Tim och Elsa över axeln på henne med spänd förväntan.

Glossybox-maj6

Glossybox-maj1

Voila! Temat för aprilboxen är ansiktet, med flera produkter som fräschar upp och vårstädar huden. Boxen innehåller bronzer, gel lack och gel top coat, serum, ansikstmask och nose pore strips. Läs mer om aprilboxen här.

Morsdagtips!!
Snart är det mors dag <3. Söndag 29 maj för att vara mer exakt. Passar därför på att tipsa om den här fina morsdagsboxen som säljs i en begränsad upplaga. Det är fri frakt och du behöver inte prenumerera för att få köpa den. Det går även att ge bort ett presentkort på en prenumeration. Läs mer om det här.

I samarbete med Glossybox.

Lämna en kommentar