Glossybox

Heej! Här hemma njuter vi av påsklovet några dagar till. Vi har köpt en cykelstol till Milly som vi testade igår. Det är alltid lika kul att se den första reaktionen. Gissa om hon var nöjd? Hon satt och tittade till höger och vänster och ville aldrig stanna.

Har du testat Glossybox förut? Det här är min första. Har bara läst om den. Det var som att få en födelsedagspresent med posten. Öppnade den med spänd förväntan. Vad tror du det var för nåt i den här månaden?

Glossybox-1

Glossybox1-1

TADA. Fin box med innehållet förpackat i silkespapper. Boxen innehöll de här fem skönhetsprodukterna:

Glossybox2-1

Är du sugen på en Glossybox finns det olika prenumerationer; löpande varje månad, 6 månader eller 12 månader. Välj det som passar bäst. Älskar du överraskningar är det här garanterat något för dig!

Glossybox3-1

I samarbete med Glossybox

Lämna en kommentar