Naturlig lyster med bareMinerals och rabattkod

Började märka efter graviditet nummer två att jag började få pigmentfläckar i ansiktet. Nu efter graviditet nummer tre tycker jag att det blivit lite mer.

Fick tips av min vän Sofie att testa BareMinerals smink. Produkterna är baserade på 100 % rena mineraler. Dessutom är de fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som kan irritera på känslig eller oren hud. Produkterna är inte heller testade på djur.

Bare-Mineral-1

Eftersom jag inte använt bareMinerals förut köpte jag startpaketet för ljus hy (Fairly Light). Startpaketet finns hos Ellos och innehåller två foundations, en borste, bronzer, primer och Mineral Veil finishing powder. Gillar Ellos för att det mesta finns där.

Bare-Mineral1-1

Hittills är jag supernöjd. Huden blir mycket jämnare och får en fin och naturlig lyster. Se före- och efterbild. Fläckarna går inte bort helt, men syns i alla fall mindre. Vet inte om det går att behandla. Är det någon som vet?

Linda-dubbel

BareMinerals foundations har SPF 15 och skyddar inte bara mot solen och åldrande utan motverkar även torr hud och hudirritationer. BareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.

Med erbjudandekoden 335403 får du just nu 30% rabatt på din dyraste vara hos Ellos!

Villkor: Nybeställning över 200 kr efter avdragen rabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor. Gäller max 1 gång per kund.

Bare-Mineral2-1

Med startpaketet följer en liten bruksanvisning hur man gör och i vilken ordning man använder produkterna. De begrepp som bareMinerals används är Swirl, Tap och Buff. Det var inte helt självklart hur man ska göra, så här tänkte jag beskriva lite bättre.

SWIRL: Använd en nagelsax och klipp försiktigt bort flikarna som håller fast det tunna, skyddande plasthöljet i burken. Här finns ett bra klipp på YouTube som hjälpte mig.

Knacka ut en liten mängd foundation i locket. Alla bareMinerals-lock har en speciell vaxbehandlad yta för att skapa en friktion mellan borsten och pudret så att det förvandlas till en mjukare kräm. Vinkla borsten något och arbeta in foundation/bronzer/Mineral Veil med mjuka runda rörelser tills den absorberats av borsten. Tryck aldrig ner borsten rakt ovanifrån då kommer håret i borsten att slitas väldigt fort.

TAP: Slå försiktigt av eventuell överflödig bareMinerals-produkt mot locket. Detta för att produkten inte ska ”pudras” på utan appliceras i nästan samma form som en kräm.

BUFF: Massera in i hela ansiktet och fyll sedan på de ställen du vill dölja eller täcka lite mer som till exempel på näsan och hakan.

Bare-Mineral3-1

Och ordningen då?

  1. PRIMER. En primer lägger man direkt efter sin dagkräm och den funkar som en bas och får makeupen att sitta ännu bättre. Primern motverkar torrhet, dämpar fina linjer och förstorade porer. Fördela en liten klick i ett jämnt lager över hela ansiktet. Vänta en minut för att få ett fint och jämnt underlag.
  2. FOUNDATION. En foundation lägger du på i hela ansiktet och ner på halsen. Du kan välja täckningsgrad genom att fylla på de ställen som du vill dölja eller täcka lite mer när du lagt på första lagret. Välj färg genom att testa på din hals.
  3. BRONZER. Lägg passande bronzer (jag fick tips om Warmth) på panna, tinningar, kindben, näsa och haklinjen (för att trolla bort dubbelhaka), tinningar och på kindbenen.
  4. MINERAL VEIL. Den här produkten använder du lite som ett traditionellt puder. Lägg på de blanka ställena i ansiktet och där du vill ha lite extra täckning. Nu har du ett perfekt makeup-underlag som sitter hela dagen. Den här produkten fräschar också upp din mejk under dagen.

Bare-Mineral4-1

I samarbete med Ellos.

Lämna en kommentar