Att äntligen få testköra sparklådan

När Stella var liten köpte jag en sparklåda på Auktionsverket. Tyvärr blev det aldrig så att vi åkte något. Första vintern var hon lite för liten och sedan hann vi aldrig ut när det var bra sparkföre. Men så igår lånade vi grannens spark och tog en tur. Hej vad det gick. Det var perfekt sparkföre nu när det kommit mer snö och grusbilarna inte hunnit varit ute.

Snapseed_4

Snapseed_3

Snapseed_5

Efter att Millys kinder blev så där blå och hårda av kylan, har jag börjat smörja henne med den här salvan på kinderna innan vi går ut. Det är en vattenfri kräm, nästan som olja, som bildar ett tunt skydd mot kyla och blåst. Krämen är dermatologiskt testad och kan användas från bebis till vuxen. Peppar, peppar! Än så har det inte blivit något mer.

Snapseed

Lämna en kommentar