Nygamla skor och leocarmex

Hej! Här kommer ett litet torsdagstips på den bästa skokrämen EVER. Var på väg att kasta mina favoritkängor för att de blivit så fula på tårna, men bestämde mig för att gå till Madde på Hernö skor med förhoppning om en sista utväg. Hon tipsade mig om Effekt och tada, se så bra det blev. Nästan som nya!

Martens (1 av 1)

Det följer med en svamp, så det är bara att dra på lite innan du ska iväg. Precis lika fiffig som svamparna med färg i, den här är till och med bättre eftersom att färgen är genomskinlig och passar till allt. Du kan även putsa väskor, fotbollsskor, golfskor, syntet och gummistövlar.

Effekt (1 av 1)

Om du gillar Carmex finns det nu en limited edition med leopardmönster. Jag hittade den här på Coop. Hur cool?

Carmex1 (1 av 1)

Lämna en kommentar