En av de mysigaste stunderna

Får jag presentera vår lilla badtjej. Hon älskar att sitta i badkaret och plaska. I sitt sällskap har hon gärna badgiraffen Sophie som hon fick av Stella i julklapp. Ni ser på fötterna att hon gärna sitter länge.

Milly (1 av 1)

Såg den här söta badcapen och kunde inte låta bli. Den är från Ellos. Tycker de har så himla mycket fint till barn. Inte bara kläder utan även leksaker och babyutrustning. Ibland dimper det ner ett erbjudande med 50 % på en vara i brevlådan och då är det ju perfekt att passa på.

Badcapen finns här. Nu dessutom till halva priset! Mer barnfrotté hittar du här och mer från Elodie Details här.

Milly1 (1 av 1)

Efter badet brukar Milly och jag mysa en stund. Då sitter hon i min famn och vi gungar och sjunger också sniffar jag in så mycket bäbisdoft jag bara kan. Ett sånt där tillfälle då jag bara vill stoppa klockan.

Milly2 (1 av 1)

Milly-dubbel

Milly7 (1 av 1)

Elodie-details (1 av 1)

Elodie-details1 (1 av 1)

I samarbete med Ellos.

2 tankar på “En av de mysigaste stunderna”

Lämna en kommentar