Kundkväll hos Vita Nyanser

Igår bjöd Vita Nyanser hem Härnösandsborna på en liten adventshappening. Hon hade förberett så fint med cider och snittar och sen fick vandra runt i hennes underbara, söta, lilla hem och shoppa loss. Köpte några saker som jag inte kunde motstå. Passade även på att köpa en julklapp. Och vilket paket sedan!!

Jenny från Härnösand startade Vita Nyanser på Instagram för ett par år sen och fick snabbt tusentals följare. Hennes inredningsbilder är enkla men otroligt vackra, allt går i vita nyanser förstås förutom några gröna inslag från skog och natur. Ganska nyligt startade hon en liten webshop där hon bland annat säljer keramik, Kalklitir, en del virkat och nu senast Lovely Linen. Gör ett besök, du kommer inte att bli besviken!

Vitanyanser (1 av 1)

Vitanyanser1 (1 av 1)

Vitanyanser2 (1 av 1)

Vitanyanser4 (1 av 1)

Vitanyanser5 (1 av 1)

Vitanyanser3 (1 av 1)

Vitanyanser6

Lämna en kommentar