På önskelistan

Älskar verkligen mina hittepåljus, Enjoy Candles. Dels ser de så verkliga ut och dels är de perfekta att ha som här där det är lågt i tak, så att man slipper tänka på brandrisken. Brukar flytta runt dem lite då och då. Just nu står de i vårt lilla sovrum eller koja som vi också kallar det. Hittepåljusen har jag köpt här.

Sovrum (1 av 1)

På årets önskelista står det fler Enjoy Candles. Skulle vilja lysa upp varenda rum nu i vinter. Dessutom blir Milly mer och mer rörlig och då är dessa perfekta. De här i marmor är en ny favorit.

Sovrum3

Trots att sovrummet är litet älskar vi det. Stella kommer över ibland på natten för att hon tycker att hon sover bättre där. Det har även hänt att jag vaknat upp med hela familjen i sängen. Ganska mysigt, men trångt och lite varmt.

Sovrum1 (1 av 1)

Lämna en kommentar