Var med och stöd cancerforskningen

En av tre får cancer, men alla drabbas. Hemskt men sant. Bakom varje person som får cancer finns en familj och vänner vars liv också vänds upp och ner. När cancern plötsligt bankar på dörren känns allt helt overkligt. Världen rasar samman.

I de situationer där cancern drabbat personer i min närhet har jag insett att familjen betyder allt! Ensam är absolut inte stark. Så vårda relationerna, då det händer behöver vi varandra extra mycket!

Sysselsättningsprojektet ForLife arbetar med att samla in pengar till cancerforskning. I webbbutiken säljer de bland annat de här söta barnarmbanden med mobilnummer.

cancer

En annan insamling där vi lägger mycket pengar är Lions cancergolf i Härnösand. Det är en årlig partävling som spelas nu på lördag 15 augusti. Pengarna går till cancerforskningsfonden i Umeå. Förra året lyckades de samla in 108 436 kronor på anmälningsavgifter, lotter och auktioner.

Lämna en kommentar