Milly 1 månad

Idag är det prick en månad sedan Milly kom till oss <3. Rutiner har vi inte kommit in i ännu, men det får väl komma när det kommer. Snart är det dessutom sommarlov och då brukar det bli allt annat än rutiner…

Det är otroligt mysigt att vara fem i familjen. Måste nypa mig själv i armen ibland för att fatta att det är sant. Tim och Stella är så kärleksfulla med sin syster – så fort hon piper är det någon som är där och lyfter upp henne. Det kommer nog bli en bortskämd liten tös.

Amningen funkar jättebra, Milly växer så det knakar. När vi var hos läkaren igår vägde hon 5,8 kg och mätte 60 cm. Hon följer sin kurva, men är i storlek som en 2-3 månaders bebis. Det är bra att det finns att ta av om hon skulle bli sjuk. Tänker att viktkurvan kommer att avta så småningom. Det har den gjort för de andra.

Collage-1

2 tankar på “Milly 1 månad”

Lämna en kommentar