Välkommen till världen sötnöt!

Hinnsvepningen gjorde susen. Här är senaste tillskottet till familjen Gradin. Hon kom imorse 05.50. En liten klump på 4,6 kg och 54 cm lång. Åkte hemifrån kl. 04.30, så det gick snabbt. Första krystvärken kom nere i entrén. Sedan var det bara att ta till lustgasen direkt när vi kom in på förlossningssalen. 

Namn har vi inget ännu, men jag hoppas att det växer fram snart – vi är inte riktigt överens.

Hon är så lik mig när jag var nyfödd ♡.

 
Ögonblicket då de stolta storasyskonen kom är ett ögonblick jag sent kommer att glömma. Då höll mammahjärtat på att svämma över av kärlek. 

  

Eftersom hon var så stor måste vi stanna några dygn för att kolla blodsockret innan amningen kommer igång på riktigt. Men det känns helt okej att bara få mysa hon och jag. 

Hela förlossningsberättelsen får ni imorgon. Nu ska vi slumra en stund. Godnatt ♡.

5 tankar på “Välkommen till världen sötnöt!”

Lämna en kommentar