Ett evigt boande

Kan inte bebben komma ut snart?? Håller på att längta ihjäl mig! Jobbade min sista dag i fredags, så nu går jag bara och väntar. Längtar ännu mer när jag läser om andra bloggare som fått bebisar nyligt – Blondinbella och Att vara någons fru är två.

Nu på dagarna går jag och boar, boar och boar lite till. Har piffat lite i badrummet på övervåningen och fixat i ordning skötbordet som vi köpte på Blocket. Dynan var trasig, så jag sydde ett nytt av vaxat tyg.

IMG_3404

IMG_3402

Passade också på att lägga upp det nya duschdraperiet från H&M Home och hänga upp det. Tandborsthyllan blev som ny med lite marmorplast från Panduro. Innan var den i ek.

IMG_3405

2 tankar på “Ett evigt boande”

  1. Hoppas er lilla kommer snart! Förstår längtan, vår lilla kom i helgen och det var så häftigt och fantastiskt! Nu har ju ni varit med om det förr men jag tror det är lika häftigt varje gång! Lycka till och vi kanske ses något i sommar! Kram 🙂 / Sandra

    Svara
  2. @Sandra: Tack och grattis till er!! Har fått några statusuppdateringar av stolta morföräldrar ;). Det är sant som du säger – det är faktiskt lika häftigt varje gång. Kan inte fatta att vi ska få vara med om det en tredje gång. Njut så mycket ni bara kan nu av er lilla och av att vara en familj. Kram

    Svara

Lämna en kommentar