Får jag lov att presentera UseMeMore!

Nu äntligen har jag och Camilla lanserat vår lilla hållbarhetsidé. Vi tror att det inte bara är vi som köper kläder ibland som blir hängande i garderoben. Hur många svarta kavajer eller koftor har man inte, men garanterat är det bara några enstaka som man använder.

Istället för att plaggen blir hängande vore det kul om de kom till användning. Vår idé bygger därför på att hjälpa dig och andra att sälja begagnade kläder samtidigt som du kan fynda snygga kläder som andra tröttnat på.

UMM-600

Om du är nyfiken tycker jag absolut att du ska gå in och besöka vår Facebookgrupp UseMeMore. Där finns alla regler om hur det går till. Gruppen är sluten, men det är bara att skicka en förfrågan. Sprid gärna till vänner och andra.

Hör av dig om du är sugen på att sälja. Klädinlämning är möjlig i Härnösand och Sundsvall. Köpa kan du göra oavsett var du bor. Vill du att vi skickar paketet tillkommer frakt.

Lämna en kommentar