Gravid i vecka 29

Oj vad veckorna rinner iväg. Nu är det snart bara 10 veckor kvar. Magen känns som en stenhård kanonkula. Om man ska tro på skrönor som till exempel randen och formen på magen så blir det en pojke.

Vecka29

Stella och jag var hos barnmorskan igår, allt såg bra ut. Bebisen växer som den ska. När vi skulle lyssna på hjärtljudet fick Stella sköta apparaten. Efter nästa gång blir det besök varannan vecka. Har glömt bort hur det var sen sist 🙂

Ska tillbaka på ett nytt rutinultraljud i mars för att se att moderkakan inte ligger för livmoderhalsen. Den gjorde det senast, men kan ha flyttat sig nu. Flyttar den inte på sig antar jag att det blir snitt. Orkar inte oroa mig för det nu. Det får jag oroa mig för i mars i så fall.

Olja

Så mycket vila hinns inte med. Det är bara att koppla på autopiloten. Jobb, aktiviteter också lite renovering. Jag försöker ta hand om magen på andra sätt istället, som lite massage med Estelle & Thild´s Pregnancy Body Oil. Jag beställde min här. Ska även börja äta järntabletter, mitt blodvärde var lite väl lågt. Det hoppas jag kommer att göra susen.

Godnatt!

2 tankar på “Gravid i vecka 29”

  1. Ååååå va fin kula du har, Förstår att ni längtar. Min moderkaka låg oxå för då jag väntade Emil men vände sig till rätta i sista stund!
    Ha en härlig helg! Kram

    Svara
    • Ja, jag hoppas att den flyttar på sig. Vi får se i mitten på mars när jag ska tillbaka på UL. Ha en härlig helg du också! Jag ska hänga i Gärdehallen hela helgen 🙂

      Svara

Lämna en kommentar