Mer jul

Under jul och nyår har vi många födelsedagar i släkten. Efter 50-årskalaset som vi ska på ikväll har vi hunnit med att träffa nästan hela släkten under de här dagarna.

Stjarna (1 av 1)

Tomten-600px

Julafton firade vi med Stefans mamma, pappa och bror med familj. När vi hade ätit av det goda julbordet (som man alltid äter för mycket av) kom tomten. Det var vilda gissningar från barnens sida om vem det var. Vi beslutade att det var en hen. Stella och Elsa hjälpte till att dela ut alla julklappar.

Stella-Elsa2-600px

Planbok-600px

Tydligen hade jag varit snäll för jag fick också paket. Väldigt fina sådana!! Mina nära och kära vet vad jag tycker om. Här är några av dem.

Armband-600px

Happy-lights-600px

Uterummet-600px

Juldagen firade vi i stugan med mamma, pappa, Mattias och farmor. Lugnt, skönt och mysigt. Vi sov i stugan hela julen och det var underbart. Långa sovmorgnar med tv-seriemaraton och bokläsning. Ren avslappning. Och dessutom alldeles vitt utanför fönstren.

Tim-Stella-600px

Juldagen-600pxIgår lyckades vi tajma in och träffa Stefans kusiner. Tim och Stella tycker det är extra roligt att träffa tremänningarna Harriet och Lucas. 
Therese-Harriet-600px Tim-Lucas-600px

Tim fixade så att Lucas kunde se Totte på datorn. Det känns lovande inför våren då det kommer ett litet syskon till…

Lämna en kommentar