På resande fot

Äntligen får jag lite tid att skriva. Har varit i Stockholm några dagar och kompetensutvecklat mig. Åkte i onsdags redan och kom hem igår kväll, så nu känns det verkligen skönt att vara hemma hos familjen igen.

Passade på att träffa Jenny eftersom det inte blir så ofta. Blev hembjuden till henne och Jens på middag i torsdags. Väldigt trevligt.

IMG_2683

I onsdags kväll blev det mammasushi på hotellrummet i all enkelhet.

IMG_2673

På eftermiddagarna efter kursens slut tog jag en sväng på stan och besökte mina favoritbutiker; bland annat Pure Simple vid Mariatorget och  Drömhuset och Bruka Design vid Östermalmstorg. Det blev naturligtvis också en sväng på NK med finaste julskyltningen och ÅhlénsVictoria’s Secret har nyligen öppnat på Hamngatan mittemot NK, så där blev det också ett stopp. Shoppade faktiskt de första julklapparna. Tjoho!

Nu är vi i stugan. Har gjort advent och det blev så mysigt. Det kommer ett inlägg på det förhoppningsvis imorgon.

Lämna en kommentar