Gravid i vecka 17

Gravid-v17-svvit

Magen börjar synas mer och mer nu. Illamåendet på morgnarna och halsbrännan har gått över. Däremot är jag konstant trött. GÄSP. Jag trodde inte det gick att bli tröttare på kvällarna än vad jag redan är, men tydligen gick det. Nu hinner jag bara sätta mig i soffan och sedan är det kört. Hyn spökar fortfarande, men jag hoppas det också går till sig snart.

I övrigt mår jag bra. Ska göra det riktiga ultraljudet i december. Det ska bli spännande. Gjorde ett vid KUB-testet, men då var fostret så litet och syntes dåligt på ultraljudsbilderna. Vi har bestämt oss för att inte ta reda på kön. Det får bli en överraskning, det spelar verkligen ingen roll vad det blir.

Gravid-v17-beskuren-svvitLeggingsen med hög midja kommer från BikBok / kofta H&M

Lämna en kommentar