Sommarvärme, tjejsnack och tomatsalsa

Vilka fantastiska dagar det har varit. Sommarvärmen har kommit till oss också.

Det blev ett bra avslut på golfens tävlingsvecka; jag vann damklassen i Driving Competion, Tim kom tvåa i Gravlaxen och jag, Stefan, Tim och Göran vann fyrmannascramblen Pro Shop. Sedan har dagarna bara rullat på med mer golf, sol och bad.

Sofie72px

Efter handbollsmatchen med gamla -79-laget för två veckor sedan bestämde vi som hastigast att vi skulle hinna med en grillning hos oss i stugan. Blev så glad att vi lyckades få till en eftermiddag med i alla fall fyra av oss med familjer. Det var så himla mysigt att prata gamla minnen, om livet och om sånt som hänt sen sist.

Vuxna72px

Vuxenbordet.Barn72px

Barnbordet.Mat72px

Vi knöt så alla tog med sig vad de ville äta. Testade den här tomatsalsan för första gången och den var super till grillat.

Tomatsalsa

Blanda 3 urkärnade, skalade och tärnade tomater med 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl hackad, grillad paprika (burk), 2 msk kapris, 1 msk kaprisspad, 1 msk olivolja, salt, nymalen svartpeppar, 2 msk persilja och lika mycket hackad gräslök. Receptet kommer från Icakuriren.
Tjejer72px

Tjejerna stod för vindrickandet och surrandet. Vi hade en del att prata om sen sist…
Frankie72px

Sötaste Frankie-May charmade oss alla. Det var skönt och svalkande med isglass.Bad72pxDe äldre barnen svalkade sig i mamma och pappas pool.

Lämna en kommentar