Tävlingsvecka på golfklubben

Den här veckan är det tävlingsvecka på golfbanan. Jag, Stefan och Tim har spelat tävlingar nästan varje dag. Ikväll fortsätter det med Gravlaxen och imorgon är det fyrmannascramble.

Scramble-beskuren

På tvåmannascramblen kom Tim trea. Han spelade med sin gudfar Jonas. Linus och Johan vann. Tävlingsformen går ut på att båda slår ut. Sedan väljer man bästa slaget och slår därifrån och så vidare ända tills bollen är i kopp.

Scramble-middag2-beskuren

I mitten av veckan brukar husvagnscampingen ställa till med fest. I år hade de köpt in ett partytält och det var ju bra med tanke på det ostadiga vädret.

Scramble-middag-beskuren

Christer kockade och fixade tortillas med supergod fläskfilé, sallad och sås. När barnen ätit färdigt försvann de iväg och gjorde annat. Då förvandlades ett hörn i tältet till dansgolv. Sedan dansade och sjöng vi hela natten.

Scramble-middag3-beskuren

Scramble-middag4-beskuren

Scramble-middag5-beskuren

Mathias var DJ. Killarna tävlade mot oss tjejer om vem som sjöng högst. Tyvärr förlorade tjejerna. Det blev en väldigt rolig kväll med mycket skratt och tok. Magmusklerna fick sig ett träningspass! Vi höll ut till strax efter 01 innan vi glada i hågen rullade hem på våra cyklar.

Lämna en kommentar