En ovanligt bra helg

Åh, vilken härlig helg! Spenderade fredag och lördag i stugan. På fredag kväll var grabbarna på hockeymatch, så då bjöd Stella och jag in oss på middag till mamma och pappa och på lördagen kom några goda vänner på middag. Allt blev så lyckat och jag känner mig fortfarande upprymd över hur kul vi hade. Det blev ganska sent, vilket känns i kroppen idag…

 photo Glogg1av1_zpsc0c5e27f.jpg
 photo Pepparkaka-dubbel_zpsc69e2880.jpg

Pepparkaka med oströra och årets glögg. MUMS!

På lördagen fixade jag lite tilltugg. Gjorde en oströra till pepparkakorna och pepparkaksgrissinin som ni bara måste testa. Blanda 140 g ädelost med 1 burk färskost. Toppa med torkade tranbär. Det blev supergott! Jag kan tycka annars att ädelosten har för stark smak. 
Årets glögg testade vi också. Passade mig i smaken och kan varmt rekommenderas. Fick lära mig att Blossas smaksättning avslöjas på lucia varje år. Fram tills dess får man gissa…

 photo Middagsvvit_zpsac48cdae.jpg
 photo Ebbe-dubbel_zps3322cac8.jpg

Ebbe är ju bara så söt. Han kan hålla en monolog i flera minuter och det går inte att låta bli att sitta och fnissa. Han älskar Blixten McQueen, Bärgarn, Sally, Chick Hicks, Fillmore och de andra i Bilarfilmen och hämtar dem i billådan när han kommer.

 photo Oboy1av1_zps764821aa.jpg


Några av gästerna sov kvar. Det är skönt att ha gott om plats när vi inte är vana att ha det i stan. Stella och Elsa hade hur kul som helst och sov i samma säng. 

Ikväll har vi käkat hämtmat och tömt vardagsrummet. Imorgon kommer en målerifirma hit och ska tapetsera om. Vi fick nån fix idé om att vi vill göra om till jul 🙂

Lämna en kommentar