Åretips

Hej! Vad härligt med helg hörrni! Vi har turen att få gå bort och äta ikväll!

Tänkte ge er några Åretips från förra helgen. Även fast det inte är säsong i Åre nu rekommenderar jag ändå ett besök. Det är verkligen avkoppling och det finns andra aktiviteter som man kan ägna sig åt istället för skidåkning. Och bara det att fjällsluften är så frisk och gör att man piggnar till.

Anchas modebutik – En  klädbutik för tjejer med många roliga märken som Please, Line of Oslo, MosMosh, FiveUnits med flera.

Ny_zps3b1ca534

Byxor från Anchas/FiveUnits. Har förälskat mig i byxor med grenhäng.

Mountain Recycle – Här kan du köpa skidutrustning second hand. Det finns även ett stort utbud av begagnade märkeskläder, både skidkläder och vanliga kläder i mycket fint skick.

Åre Bageri – Ekologiskt bageri i mysig miljö som blev valt till ett av Sveriges bästa bagerier 2013. Stora mackor, bullar och kakor som man skulle vilja äta både till frukost, lunch och middag.

Holiday Club – Perfekt hotell för en barnfamilj som oss, men även för dig som bara vill slappa och må gott. Inne i hotellet finns ett stort äventyrsbad som ingår i priset, bowlingbana och en minigolfbana. Nu var minigolfbanan tyvärr stängd på grund av renovering. Det finns även en kiosk, en klädbutik med märken som G-Star, Line of Oslo, Kari Traa med flera, frisersalong, restaurang och en skönhetssalong.

Åre Chokladfabrik – Ett måste om man älskar choklad. När vi var där höll de tyvärr på att städa i fabriken, annars kan man se på hur de gör choklad inifrån butiken. Vi handlade desto mer istället. marschmallowbräck, chokladlinser och chokladkola. Deras goda choklad går att beställa här.

Wersen:s – En av få restauranger som har öppet i november. Ligger centralt vid torget och har bra priser. På menyn finns ala carte och goda stenugnsbakade pizzor.

Lämna en kommentar