Flogsta och Höga Kusten

 photo IMG_0492_zps195c89d3.jpg
 photo IMG_0500_zpsf59f2685.jpg
 photo IMG_0508_zps2c6a3b78.jpg
 photo IMG_0496_zpsdaaa79fe.jpg
 photo IMG_0503_zps57992f50.jpg
Äntligen kom det lite värme. Medan Stefan jobbade och Tim spelade golf åkte jag och Stella med mamma och pappa till Flogstabadet. En mysig tripp som är alldeles för underskattad. Dit blir det kanske fler gånger i sommar. En utebassäng borde det finnas i varje stad. Saknar verkligen Bondsjöbadet!
Middagen överraskade Stefan oss med att äta på hotell Höga Kusten. Vi fick bara veta att vi skulle åka cirka 16.30 och att vi skulle vara respektabelt klädda. Spännande tyckte vi när han svängde norrut. Även där sken solen. Satt och mådde gott på uteserveringen med utsikt över bron. När vi inte såg passade Tim och Stella på att duscha i en fontän, så det blev en hemresa utan kläder.

2 tankar på “Flogsta och Höga Kusten”

  1. Flogsta, därifrån har jag mycket barndomsminnen! =) 50-öresgodisar som man fick välja ut en och en och som lades ner i en vit godispåse med prickar…;) Vi har också tänkt åka dit inom kort!

    Svara

Lämna en kommentar