Mitt 2012

2012 har varit ett bra år. Ett år då vi gjort väldigt många saker. Nu hoppas jag att 2013 blir minst lika bra.
Januari
Pappa fyllde 60 på nyårsafton, så vi började det nya året med att fira honom och åka till Bahia Feliz. Vi prickade in en bra vecka med mestadels sol, men något kyligt på morgnarna och kvällarna. I slutet av månaden hade Stella och jag en tjejdag då vi åkte tåg till Hudiksvall och gick på Mulle Meck. Killarna åkte till Ö-vik och tittade på Modo.
Februari
En månad med mycket hockey. Jag följde med mamma på Gör om mig. En födelsedagspresent som hon inte hunnit utnyttja. Det var en rolig upplevelse. Hon blev så här fin. 

Mars
Veckan i Björnrike missar vi inte gärna. En avkopplande vecka med mycket skidåkning, god mat och dryck. Stella fastnade för längdskidor och ställde upp i Kronholmsloppet.

April
Påskpyssel hos svärmor, barnen gick påskkärringar och vi firade Valborgsmässoafton i Finsvik med egen brasa.
Maj
Vi började bygga altanen på sommarhuset och åkte till Sunne över Kristi Himmelsfärd. Det var så kul att återse alla härliga kompisar. Vi stannade till på middag i Mora på vägen ner och hälsade på min aupairkompis Jenny med familj.
Juni
Golfen drog igång och vi flyttade ut till Finsvik. Vi hyrde Skrutt och Sotis och Tim och Jesper fann varandra. Stefan, Lisa och Jesper kom från Australien och bodde några veckor i Finsvik. Grabbarna gjorde en massa kul tillsammans och de lärde sig snabbt att kommunicera. Jesper lärde Tim engelska och tvärtom. Det hände några roliga missuppfattningar ibland, men vad gjorde väl det. Stella fick vara med på ett hörn ibland. Midsommarafton firade vi i Finsvik. Barnen åkte lövad traktorvagn till Rö.Juli
En rolig och händelserik månad. Förutom mycket golf och bad var barnen med i Wild Kids i Solum. Vi besökte Stadsfesten och såg Mange Makers, David Lindgren och Ulrik, vi hade kusinträff och vi firade Stella 5 år. Tim spelade tre golftävlingar och vi grillade en hel del. Vi gjorde också våran Sverigetripp. Vi besökte Astrid Lindgrens Värld i två dagar, såg Katthult och Bullerbyn där filmerna spelades in, återupplevde barnndomsminnen på High Chaparral och åt de största glassarna på Smultronstället i Söderköping. Vi stannade några nätter hos familjen Lundin i Stockholm på vägen hem och hann med ett dopp i Järla sjö. Augusti
Kräftskiva, många båtturer och Finsvik Invitational. Farmor och Stella var ute i skogen och plockade kantareller. Skönt med tanke på att hon var så dålig några månader tidigare.
September
Värmen höll i sig och vi flyttade in till stan. Jag vann damernas matchtävling, vi firade stugsista i Finsvik och Tim hade kvarterscup och fotbollsavslutning på Smitingen. Hockeysäsongen drog igång.

Oktober
Tim fyllde 8 år och Maggan hade sin traditionsenliga tantlunch. Det här året med danskt tema. Vi tömde växthuset, drog igång med hallprojektet uppe och gjorde en spindelpumpa till Halloween. 


November
Tim hade hockeykalas och vi lyckades få tag på biljetter till X Factor som en försenad födelsedagspresent. Tim var förstummad över att se Malcolm B, Awa och JEM i verkligheten. Vi bodde hos Mattias och gjorde en massa roliga saker.
December
Den största och mest omvälvande händelsen var att jag fick ett nytt jobb. Ska börja på SIDA i februari. En månad med många avslutningar och julfester. Stella hade bland annat dansavslutning på teatern. Julen firade vi i två dagar hos svärföräldrar och föräldrar. Nyårsafton firade vi i Finsvik.

1 tanke på “Mitt 2012”

  1. Bra sammanfattning av året. Hoppas 2013 blir lika bra,och det viktigaste är att vi alla får vara friska. Kram från mamma o pappa.

    Svara

Lämna en kommentar