Så här blev det


Nu äntligen är den klar och inredd. Hallen uppe blev den Walk In Closet jag drömt om. Så här blev resultatet. Har lagt ner många timmar på bara detaljerna. Efter all utrensning känns det plötsligt som att det blev så lite kläder kvar. Men det är väl lätt så, har man mycket plats fyller man ut det. Nu har vi bara sparat sånt som vi verkligen använder. Det enda som saknas är en matta.

5 tankar på “Så här blev det”

  1. Vad fint! Härligt med mycket förvaring!! Vi har en klädkammare, liten och smal, men där ligger kläder också i lådor på golvet (sånt barnen inte vuxit i än) och det är allmänt trångt och inte ens nära lika fin som er. Har nog en hel del som inte används, trots att jag försöker rensa emellanåt!

    Svara
  2. @Fangoria Det är bara idéerna som begränsar. Jag gav mig den på att det är möjligt även med ett litet utrymme!

    @ Elisabet Vi får väl se om det fortfarande är lika ordningsamt om ett halvår.

    @liten Tack å tack!!

    Svara

Lämna en kommentar