Underbar förrätt

 photo karinasparmasurprise_zpsfba5d8b5.jpg

Den här förrätten testade jag i somras på mannen och mina föräldrar. De tyckte som jag att den var super. Måste nog snart göra den igen. En riktig höjdare!

Karinas Parma Surprise

4 portioner
100 g parma skinka, 8 skivor
250 g chèvreost
250 g crème fraiche
1 kruka gräslök
100 g rostade och saltade pumpafrön
Bladspenat

Marinad
1 dl rapsolja
2 msk flytande honung
3 msk balsamvinäger
1/2 rödlök, hackad
1 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här: Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa med en mixer tillsammans med crème fraichen. Tillsätt den hackade gräslöken. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål. Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik, lägg på parmaknytena och ringla marinaden över. Strö sedan över de rostade och saltade pumpakärnorna.

Receptet kommer från recept.nu

4 tankar på “Underbar förrätt”

Lämna en kommentar