Den här förrätten testade jag i somras på mannen och mina föräldrar. De tyckte som jag att den var super. Måste nog snart göra den igen. En riktig höjdare!
Karinas Parma Surprise
4 portioner
100 g parma skinka, 8 skivor
250 g chèvreost
250 g crème fraiche
1 kruka gräslök
100 g rostade och saltade pumpafrön
Bladspenat
Marinad
1 dl rapsolja
2 msk flytande honung
3 msk balsamvinäger
1/2 rödlök, hackad
1 krm salt
1 krm svartpeppar
Gör så här: Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa med en mixer tillsammans med crème fraichen. Tillsätt den hackade gräslöken. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål. Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik, lägg på parmaknytena och ringla marinaden över. Strö sedan över de rostade och saltade pumpakärnorna.
Receptet kommer från recept.nu
underbar förrätt
Tack för respons Michael. Vad kul att du gillade den!
Supergott!
Ska göra den för andra gången idag😁
Men tack, vad roligt att du testat! Ja, den där godingen…det kanske måste bli den i helgen 🙂