Blandade känslor

 photo IMG_8055-2_zps056a4b67.jpg

 photo IMG_8075-2_zpsf35d4838.jpgMan vinner ett brons, men förlorar ett silver. Det var precis vad Tims Juventus fick erfara i Kvarterscupen i helgen. De gjorde en bragd som fick spela final mot Parma, men förlorade den tyvärr. Bronsmedaljörerna däremot jublade över att de vann sin match. Jag är med som ledare och led med grabbarna när slutsignalen gick. Det vi ledare försökte få grabbarna att förstå var att de gjort det riktigt bra och faktiskt vunnit ett silver.

Min första säsong som ledare i Juventus har varit rolig och lärorik. Det har tagit tid, men det har helt klart varit värt det. Att se grabbarna utvecklas och hitta sina platser i gruppen har varit häftigt. Idag var det så kul att alla 18 slöt upp och kämpade i finalen tillsammans.

Lämna en kommentar