Stolt tjej

Lillsnytan fick presentkort på att ta hål i öronen när hon fyllde år. Igår var det dagen D. Hon gjorde det på Hår & Flärd och hade redan varit där och tittat ut vad hon skulle ha. Inte oväntat att färgen vara ROSA.

Jag frågade om jag skulle hålla henne i handen, men det ville hon inte. Första örat gick bra sedan såg jag att hon hade gråten i halsen när det var dags för det andra. Hon lyckades bita ihop och fällde inte en tår. Hon såg lite chockad ut efteråt.

På kvällen när jag satt på hennes sängkant berättade hon att hon gärna hade velat hålla mig i handen, men sen gick allt så fort. Nu blir det läkning i sex veckor.

1 tanke på “Stolt tjej”

  1. Farmors duktiga tjej!
    Kul att allt gick bra, hon är tuff.
    Hon var så bestämd att det skulle bli lila men rosa är ju jättefint.
    kram från oss till lillsnytan

    Svara

Lämna en kommentar