Lady Gaga – Born This Way Ball
Det finns inget som slår musik live. I flera månader har jag sett fram emot att gå och se Lady Gaga på Globen. I fredags var det dags. Jag tror ingen som gick därifrån var besviken. Som hon levererade. Hit efter hit efter hit. Hela Globen kokade. Bäst var Poker Face, Alejandro och Bad Romance.

Hade inte koll på att hon är så oerhört musikalisk. Rösten bara älskar jag, men hon är även grym på piano och gitarr. Scenen var byggd som en borg i tre våningar, som med ljudsättningen skiftade i alla möjliga färger.  Det var byggt som en ramp ut bland publiken. Innanför rampen stod de med VIP-biljetter. Några i publiken bjöd hon med back stage.

Klädbytena var jag inte orolig för, mycket riktigt hade hon ett antal utstickande kreationer. Som rekvisita hade hon bland annat en häst och en motorcykel. Slutbetyget blir 5 av 5 getingar. En riktigt häftig musikupplevelse. Lady Gaga kommer att fortsätta gå varm hemma ett bra tag framöver.

Lämna en kommentar