Back to Australia

Det är inte varje sommar som Tim haft en kompis bara några hus bortanför stugan. Min barndomskompis Stefan som bor i Australien har varit hemma med sin fru Lisa och sin son Jesper och hälsat på sina föräldrar och bror i några veckor.

På midsommarafton träffades Tim och Jesper för första gången i sommar och det klickade direkt. Sedan har de lekt här och där, badat, lekt med kaninerna, åkt fyrhjuling, spelat fotboll och mycket mer. De har varit så söta tillsammans. Från början pratade de blandat engelska och svenska. Tim med sina tappra försök att förstå engelska och Jesper svenska. De första telefonsamtalen var helt underbara att lyssna på. På slutet pratade och förstod Jesper det mesta på svenska.

Igår sade vi hejdå eftersom de åker tillbaka hem till Australien idag. Känns lite tråkigt. Vi får se om de kanske kan hålla kontakten via Skype. Sänder en tanke till hela familjen som inte kan ha det så lätt idag.

Stefan, Tim och Jesper tar en tur med fyrhjulingen.

Tim och Jesper – två blivande dansare.

Lämna en kommentar