Riksmästerskap för äkta makar

Fredag och lördag har Stefan och jag gjort något fantastiskt kul. Vi har spelat RM i golf för äkta makar/sambos. En lagom seriös tävling utan handicap. 32 par var anmälda från hela Sverige. Spelformen var foursome, den svåraste spelformen av alla enligt mig. Det gick till så att igår slog jag ut på alla ojämna hål och Stefan på alla jämna. Därefter slog vi vartannat slag tills bollen var i kopp. Idag slog jag ut på alla jämna och Stefan på alla ojämna.

Igår fick vi spela med ett jättetrevligt par från Salem, Frida och Daniel. De spelade för elfte året i rad och trodde att vi också skulle vara fast i RM-träsket efter den här tävlingen. Inför idag låg vi fyra.

Idag fick vi gå i näst sista boll med trevliga Per och Maria Lundin från Timrå. De slutade trea och vi åtta. Vi är nöjda med att vi lyckades hålla humöret på topp och att vi var med och kämpade om placeringar topp 10. Det var en sjukt kul upplevelse och en erfarenhet rikare! Nästa år är det i Dalarna. Vi har redan börjat tänkt tanken 🙂

Lämna en kommentar