Här ska skrubbas

Hatar verkligen finnar. Trodde de slutade att komma då man blev äldre, men så är det tydligen inte. Däremot kan de när man blivit äldre komma av andra orsaker. Som stress till exempel. Ibland (oftast vid en dåligt vald tidpunkt) dyker det upp någon. Inför sommaren är det snyggt om huden är fräsch. Har därför investerat i två nya produkter som jag tror kan vara nåt. Den ena är en scrub för både ansikte och kropp, Peter Thomas Roth – Blemish Buffing Beads. Läste om den i Amelia. Jag skickade efter min på beautybay.comeleven.se finns en bra beskrivning av produkten.

Den andra produkten tipsade min jobbarkompis Camilla om. Det är en tablett som är speciellt utvecklad för kvinnors hud och hälsa och heter Beyond Wishes. Dålig hy på grund av stress kommer inifrån och kan inte botas på ytan med hjälp av skönhetsprodukter. Den här tabletten ska därför rena på djupet. Tabletterna beställde jag på skincity.se Som tack för att jag beställde fick jag den lilla söta japanska dockan.

Lämna en kommentar