Plattångslockar

När jag ändå var på Sagolik passade jag på att fråga Eva-Lena om att göra lockar på sig själv. Jag tycker det är så svårt att få till snyggt. Även fast det inte var jag som hade presentkort fick jag också sätta mig i frisörstolen. På några minuter hade Eva-Lena gjort snygga lockar av hela håret med plattången. Först tog hon i Marrocan Oil som värmeskydd och för att få bort frissigheten. Sedan tog hon ganska breda partier av håret, knipsade fast plattången där hon ville börja locken, snurrade tången ett halvt varv nedåt och drog den sedan sakta rakt ut. Hela tiden drog hon lockarna bakåt. Hon visade även trixet att göra på sig själv. På bilderna visar hon den högra sidan som är svårast. Testade i helgen hemma och det funkade hyffsat. Kan tänka mig att bara man får till rätta tekniken är det lätt som en plätt. Får se om jag lyckas ta mig upp några minuter tidigare någon morgon och chocka med vardagslockar.

Lämna en kommentar