Tjejdag i Hudik

Igår gjorde Stella och jag något väldigt mysigt. Stefan och Tim hade killdag i Ö-vik och vi hade tjejdag i Hudiksvall. Hon har sagt flera gånger när jag åkt tåg i jobbet att hon också skulle vilja åka tåg. Därför bokade vi en tågresa till Hudik, vilket blev lagom avstånd. På schemat stod först lunch på Radjos, Mulle Meck och till sist en tur på stan. Radjos testade vi på planeringsdagarna, så jag visste att det var bra och barnvänligt. Därifrån gick vi vidare till Mulle Meck som bara låg ett stenkast därifrån. På bilderna ovan ser ni att lilla fröken hade fullt upp. Där stannade vi i två timmar. Ett väldigt trevligt ställe och inte heller dyrt, 60 kr för vuxen och 20 för barn. För att orka hela dagen hann vi med att stoppa i oss glass, tuggummi, godis och dricka. Middagen blev pastasallad på tåget hem. Klockan 19.45 somnade Stella i våran säng. Det är rekord för att vara en lördag, men det var frivilligt som hon gick och lade sig. Jag somnade i soffan, inte så långt efter Stella.

Lämna en kommentar