Matsedel vecka 3

Jag har haft en idé ett tag nu som jag tänkte testa på er. Vi har bestämt oss för att komma igång med ordentliga veckomatsedlar efter alla uppbrott på grund av helger och semestrar. Det krävs lite tid för planering och handling, så därför tänkte jag att om jag ändå gör det kan jag lägga ut matsedeln här. Kanske kan det underlätta för någon att hänga på en hel vecka eller bara någon dag. Matsedeln kommer att vara inspirerad av GI och LCHF. Till barnen får det bli varianter vissa dagar. Vissa av recepten finns på matklubben.se och för att kunna se hela recepten måste man skapa ett konto.

Måndag: Sesamstekt lax med citron- och gurksallad (använd vit fisk till de som inte gillar lax)
Tisdag: Räk- och chiligryta med raita
Onsdag: Kalvfärsbiffar med vallmorostade grönsaker och dijonkräm (det går också bra med blandfärs, men då måste biffarna stekas lite längre)
Torsdag: Rostbiff med coleslaw
Fredag: Olas fisksoppa
Lördag: Eventuellt äta borta
Söndag: Oxfilé med getost och blomkålspuré (det går också bra med annat kött)

3 tankar på “Matsedel vecka 3”

Lämna en kommentar