Bananflugor

Är det någon mer än jag som avskyr bananflugor? De små äckliga sakerna trivs tydligen när det är 21 grader eller mer och älskar sopor. Ännu äckligare är att de lägger ägg som kläcks på ett dygn. Håller på att göra häxblandningar för fulla muggar för att ta kål på dem. 50 % vinäger, 50 % honung och några droppar diskmedel ska tydligen funka. Några dog natten till idag och inatt hoppas jag på ännu fler. Ha, ha! Är vanligtvis djurvän, men här går gränsen!

3 tankar på “Bananflugor”

  1. Jag kör på vinäger och vatten med lite diskmedel i, funkar precis lika bra. Brukar slå ihjäl någon och lägga i också, tror att det lockar till sig de första självmordskandidaterna lite snabbare =)

    Häll kokande vatten i avloppet i diskhon också, det är där de lägger sina ägg.

    Brrr… hatar bananflugor!

    Svara

Lämna en kommentar