Stadsfesten

Nöjda killar
Max, Tim, Stella och Julia väntar in nästa boll
Gott med lunch
Programledaren och expertkommentatorn David Fjäll var där
Redo för middag
Fick mycket beröm för min klänning från Sisters Point

Sedan i torsdags pågår Härnösands stadsfest. Har varit på aktiviteter varenda dag, så därför har det blivit dåligt med uppdatering här på bloggen. I torsdags var det Stadsgolfen. Stefan spelade, så jag tog barnen med mig och tittade. De sprang med sina autografblock i högsta hugg. Spelarna hade tur med vädret, det var uppehåll hela tiden trots otrevliga moln på himlen. Tim och Max fick en bild med idolen Foppa och var väldigt nöjda. På kvällen blev det partaj inne på festivalområdet med mat och underhållning. Det var mindre folk än förra året, men kul var det.

Lämna en kommentar