Restaurangtips

De senaste gångerna jag varit i Stockholm har jag ätit på toppklassrestauranger. Lovade svärmor med flera att skriva lite om de restaurangerna. Den översta bilden är från Supper, en sydamerikansk restaurang som ligger väldigt centralt på Tegnérgatan 37. Konceptet bygger på att man beställer in flera olika rätter i olika storlekar som man delar på. Några favoriter av de mindre rätterna är Ceviche, Chili och Gambas. Och för allt i världen, gå inte därifrån utan att ha smakat Suppers marängsviss till efterrätt. Supper finns även i Åre.

Den andra restaurangen att rekommendera är Grill som också ligger centralt, på Drottninggatan 89. Alla rätter innehåller någonting grillat. BBQ grillad oxkarré ”Mexican Ranch Chili” och träkolsgrillad gårdskyckling ”Pacific Time” vet jag är goda. De serverar den största och godaste crème brûlée jag sett och ätit, ”Le Cirque” med äpple, så ett hett tips är att inte missa den.

2 tankar på “Restaurangtips”

  1. tack för tipsen! ser ju jättespännande ut, måste försöka övertala ”tanterna” till stockholmsresan. för övrigt vill jag tacka för tipset om lookfantastic.com. beställde en massa grejjer och blev jättenöjd, snabb leverans dessutom.

    Svara

Lämna en kommentar