Dagens ros

Det finns fortfarande snälla människor i den här världen. Igår skulle Stella och jag ta en snabbis på stan. Stella var trött, så jag tog med vagnen. När jag parkerade bilen tog jag ut handväskan och ställde den vid ena bakhjulet på bilen. Jag satte henne i vagnen och gick iväg. Väskan glömde jag totalt bort. Väl nere på stan upptäckte jag att jag inte hade någon plånbok eller väska. Jag sprang med vagnen tillbaka till bilen, men ingen väska stod kvar. Försökte hålla mig lugn. Funderade på om jag skulle åka till polisen eller ha is i magen och hoppas på att den skulle komma tillbaka. Tankarna om hur omständigt allt skulle bli började infinna sig. Som tur var hade jag mobilen i fickan. Tio minuter senare ringde ett nummer jag inte kände igen. Det första jag sade efter att jag presenterat mig var: Har du hittat min väska? Mycket riktigt, en gullig tjej hade tagit hand om väskan, så att ingen skulle sno den. Hon hade själv tappat sin väska några veckor tidigare. Glad i hågen kunde jag åka och hämta min väska. Allt var kvar i den. Funderar på att skicka tulpaner till henne idag som tack.

– Posted using BlogPress from my iPhone

6 tankar på “Dagens ros”

 1. Tycker absolut att du skall skicka blommor 😀
  Själv gick jag efter E4 och samlade ihop allt som farit ur en plånbok en kvinna lagt på biltaket, åkte hem till kvinnan med allting … inte ett tack. Jag blir trött varje gång jag ser henne fortfarande efter 20 år.

  Svara
 2. ja ååh vad glad man blir att det fortfarande finns några ärliga människor. Samma sak hände mig före jul när jag var ut och tappade plånboken i taxin. Den snälla chauffören ringde och kom hem med den till mig. Då blir man glad!!!

  Svara
 3. Åh vilken bra tjej självklart är hon värd lite blommor. Såg att ni åkt skidor på golfbanan vad härligt. Dags att ses nu tycker jag. Jag ringer i slutet av denna vecka kram Ida

  Svara

Lämna en kommentar