Fiskarna är bortaMellan jul och nyår började vi att fixa lite på övervåningen. Stella ska få byta sovrum med oss. Har inte haft något inredningsprojekt sedan i våras, så det ska bli kul. Det jobbiga var att måla över den fina fiskväggen som jag gjorde till Tim när han fick sitt första egna rum och som Stella har haft efter honom. Var tvungen att ta en bild för att komma ihåg hur den såg ut. Nu är det istället vitt på väggar och tak. Listerna har inte kommit på för att vi ska bygga en sängram. Rummet är ganska litet, men det gör inget. Stella har mer behov att ett större rum än vi.


1 tanke på “Fiskarna är borta”

  1. Fin vägg! Känner igen ”sorgen” du känner. Jag målade en fondvägg med familjen Barbapapa i Theas rum när vi bodde i huset, den sörjer jag att jag flyttat ifrån…fånigt, men sant…;-)

    Svara

Lämna en kommentar