Stolt mamma

Nu har vi haft utvecklingssamtal för både Tim och Stella. De verkar sköta sig bra. Jag var tvungen att fråga om det inte var något vi behövde jobba på, men det var det inte. De verkar trivas på skolan respektive dagis. Båda två sysselsätter sig hela tiden, tycker bland annat om att pyssla som sin mamma. Båda två har också lätt att passa in i grupp och leker med olika kompisar beroende på vad de leker. På dagis har de egentligen inga utvecklingssamtal inbokade nu i höst, men man fick boka in en avstämning om man ville. Vi gjorde det bara för att checka av att allt funkar bra. Hade Stellas samtal imorse. Var så nöjd och belåten när jag gick därifrån.

1 tanke på “Stolt mamma”

  1. Det vet du att mina barnbarn är världsbäst även om de är i trotsåldern nu. Det är dom alla även dom i Ö-vik även om vi kanske inte träffar dom lika ofta men som många sagt före mig, det är livets efterrätt.
    Kram till er alla barnbarn + bonus med familjer
    FARMOR

    Svara

Lämna en kommentar