Kul med kalas!

Det gula laget mot det vita laget

Gott med Pucko

Paus för korv med bröd


Tim var i det blå laget med Rasmus och Linus

Idag hade Tim sitt efterlängtade landbandykalas. Jag älskar att anordna sådana här saker. Några av grabbarna hade hockeyträning på förmiddagen, så där hann de ladda riktigt ordentligt. Tio stycken blev de totalt. Stefan hade ordnat tröjor och delade upp grabbarna i tre lag. Det blev perfekt att ha planen utanför garageportarna och vädret blev ju super. Jag hade poppat en jättestor skål med popcorn och vi grillade korv. Till korvarna fick de Pucko. Vi hade också fixat priser till alla, en meter tuggummi var. Det vinnande laget fick dessutom en reklamfrisbee. Det vita laget vann. Jag tror att det blev uppskattat. Några började planera och ville ha liknande kalas. Hoppas att jag inte ställt till med någonting för föräldrarna…

Lämna en kommentar