Kvalitetstid med mina barn


Har tagit föräldraledigt torsdag och fredag för att vara med mina barn. Idag har jag varit med Stella på dagis. Det var roligt att se hur en dag för henne ser ut. Tyvärr blev hon väldigt mammig bara för att jag var där, så jag fick inte se hennes rätta jag. Även de andra tjejerna drogs till mig och skulle hålla handen och sitta i knä. Pyssla är ju min grej, så det blev en hel del pyssel. Jag gjorde loppor åt nästan allihopa. Jag blev tillfrågad att komma fler dagar. Imorgon ska jag vara med Tim på skolan, det ska också bli kul.

1 tanke på “Kvalitetstid med mina barn”

  1. Tack för kommentaren i min blogg! Nej, så klart var det inget lätt beslut att ta, men sånt är livet ibland tyvärr, det blir inte som man tänkt sig. Men man får kämpa på och göra det bästa av situationen. Din dag på förskolan blev minst sagt en blåsig dag!!! Värsta stormen! // C

    Svara

Lämna en kommentar