KvarterscupenTim har börjat träna fotboll i år. Everton heter de. Eftersom de är ett år för små för kvartersen tyckte tränarna att de skulle vänta till nästa år med matcher. Nu i helgen är det kvarterscupen och då fick de vara med för att iaf få spela en match i år. I första matchen fick de möta Chelsea. Så klart var de ett av de bästa lagen i deras åldersgrupp. De spelade ut Everton med 5-0, så det blev tyvärr bara en match. Tävlingsmänniska som jag är gjorde det ont i mammahjärtat. Tränarna Stefan och Daniel var så goa efter matchen och sade att de var stolta över killarna och gav de en applåd. Tim var riktigt nära att göra ett mål. Det hade varit kul. Alldeles bredvid fotbollsplanerna ligger ett flygfält, så emellanåt stod några av grabbarna och tittade på flygplan istället.

Lämna en kommentar