Som barn på nytt


Mysig sommarkväll


Min Timpa


Mamma, Stella och lillebror Mattias

Sedan midsommar har vi bott i huset bredvid mamma och pappa i Finsvik där jag är uppvuxen. Det är så häftigt för många minnen som jag har sedan jag var barn blir så tydliga när Tim och Stella får uppleva samma sak. Det känns som att man lever dem igen. Igår till exempel när jag var ute och sprang med brorsan såg jag den lilla berghäll som jag och pappa gjorde utflykter till och tog med oss fika när jag var liten. Dit ska jag ta med mig barnen någon gång. Efter springturen tog jag och Tim ett kvällsdopp. Det var jätteskönt i vattnet, säkert fortfarande 20 grader. När vi kom tillbaka hade mamma och pappa börjat grilla korv, så klockan 22.30 satt vi och åt korv med bröd. Bättre kan det inte bli!

Lämna en kommentar